Spa Ευεξία & Άθληση

  • Γυμναστήριο
  • Θεραπείες μασάζ
  • Θεραπείες ομορφιάς
  • Jacuzzi

   

  Spa Menu
  Download the Spa menu

  Aegeo Spa

   

  Η Aegeo Spas C.M.S είναι μία ελληνική εταιρία κέντρων ευεξίας (SPA) ΜΟΝΟ σε ξενοδοχεία. Το ταξίδι της Aegeo Spas ξεκίνησε το 2007. Η εταιρία βρίσκεται παντού στην Ελλάδα και επιθυμεί να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της να γίνουν μετέχοντες στο μοναδικό «ταξίδι» που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη.

  Τα διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρίας βασίζονται σε αυτήν τη φιλοσοφία... «Ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος».

  Το ταξίδι αυτό στον κόσμο της ευεξίας καθώς και όλες οι θεραπείες μας μασάζ και ομορφιάς προσφέρονται στον καινούριο χώρο του spa στο ξενοδοχείο και στις ειδικά σχεδιασμένες εξωτερικές εγκαταστάσεις, τα εξωτικά gazebos.

  Παρακάτω αναφέρουμε εν ολίγοις ποια είναι αυτά τα φυλλάδια και πώς αυτά χρησιμοποιούνται.

  Εισιτήριο Spa

  Δίδεται από το προσωπικό στην υποδοχή σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείο κατά την άφιξή τους και τους προσφέρει ένα 15λεπτο ΔΩΡΕΑΝ μασάζ της επιλογής τους. Οι επισκέπτες ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν κράτηση για το ραντεβού τους στην ΥΠΟΔΟΧΗ SPA εντός των πρώτων 48 ωρών από την άφιξη τους.

  Κάρτα Προορισμού

  Είναι ένα διπλότυπο που συμπληρώνεται από τον θεραπευτή, τον πωλητή ή τον διευθυντή, με τις προτάσεις τους για τους επισκέπτες για πιο προσωπικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

  Κάρτα Επιβίβασης

  Είναι ένα ιατρικό ερωτηματολόγια μαζί με κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον επισκέπτη. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η υπηρεσία ή η προτεινόμενη υπηρεσία που πρόκειται να διεξαχθεί είναι κατάλληλη για τον επισκέπτη.

  Ερωτηματολόγιο

  Είναι το ερωτηματολόγιο του επισκέπτη που συνεχώς μας βελτιώνει, σε ό,τι νομίζει ο επισκέπτης ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Επιπλέον, είναι το εργαλείο που μας πληροφορεί για πιθανή δυσαρέσκεια του επισκέπτη, βοηθώντας μας να ενεργήσουμε άμεσα και δραστικά στη ρίζα του προβλήματος.

  Όλα αυτά τα φυλλάδια είναι εργαλεία του ταξιδιού που έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε με τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας. Ωστόσο, το πιο άμεσο μας εργαλείο είναι το Μενού Spa. Αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, το μενού μας, έχει δημιουργηθεί με έναν τρόπο ξεκάθαρο, καθοδηγεί και έχει άρωμα του Αιγαίου Πελάγους.

  Μενού Spa

  Διαιρείται σε πέντε ενότητες, είναι σαν ταξίδι

  1. 1. Προετοιμασία ταξιδιού-αποσκευές
   Προετοιμαζόμαστε για το ταξίδι, το οποίο σημαίνει ότι σε αυτήν την ενότητα κάνουμε όλες τις προπαρασκευαστικές θεραπείες που προετοιμάζουν τον επισκέπτη να δεχτεί τη θεραπεία με τον σωστό τρόπο.
  2. 2. Ταξίδι
   Μικρές θεραπείες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε θεραπεία, αλλά μπορούν να γίνουν και μόνες τους για όσους επισκέπτες δεν έχουν πολύ χρόνο να επενδύσουν στο Spa.
  3. 3. Κύριος προορισμός-Διαμονή
   Αυτές είναι οι πλήρεις θεραπείες προσώπου, σώματος και μασάζ, οι οποίες είναι τα κύρια μέσα του ταξιδιού για ξεκούραση και ευεξία.
  4. 4. Αξιοθέατα
   Περιλαμβάνει όλες τις ολιστικές θεραπείες που φέρουν την υπογραφή μας και είναι ένας προορισμός από μόνες τους.
  5. 5. Σπίτι μου, Σπιτάκι μου- Αναχώρηση
   Γρήγορες θεραπείες που θα σας αφήσουν μία γλυκιά γεύση από το ταξίδι και θα σας προετοιμάσουν για μία αναχώρηση γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις.

   

  Όλες μας οι θεραπείες, εκτός από ένα ξεκάθαρο όνομα που καθορίζει τις ιδιότητες τους, φέρουν ένα όνομα νησιού του Αιγαίου Πελάγους, κάνοντας έτσι το Αιγαίο Πέλαγος γνωστό, προσφέροντας ένα νοητό ταξίδι στους προορισμούς που ο επισκέπτης θα επιλέξει να επισκεφτεί.

  Θα βεβαιωθούμε ότι ο πελάτης θα πάρει αυτό το ταξίδι μαζί του ως ενθύμιο, δίνοντάς του από την υποδοχή Spa , στο τέλος των θεραπειών, έναν χάρτη του Αιγαίου (που θα μοιάζει με καρτ-ποστάλ), ο οποίος θα δείχνει το ταξίδι που έκανε στα νησιά μας, μέσα από τις θεραπείες Spa που απόλαυσε.

  Με όλα αυτά τα μέσα, η Aegeo Spas θα κάνει τους επισκέπτες να κάνουν ένα μυστικό ταξίδι στις αισθήσεις και στην ευεξία, με φόντο τη μοναδική ενέργεια του ελληνικού Αιγαίου Πελάγους...

  Δέστε τις ζώνες σας…

  Το ταξίδι της Aegeo Spas στην απόλαυση ξεκινά…

  Το Anabelle  για τις υπηρεσίες spa συνεργάζεται με την Aegeo Spas.

  e-mail: manager@aegeospas.gr

All Inclusive

All Inclusive

Περιγραφή All Inclusive Καλοκαίρι 2017

Διαβάστε το λεπτομερές πρόγραμμα

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Πρόγραμμα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει σόου, προγράμματα τόνωσης & γυμναστικής, καραόκε, παιχνίδια και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Περισσότερα

Ειδική προσφορά

Κάντε την κράτηση τώρα και λάβετε δωρεάν μία θεραπεία μασάζ 15 λεπτών για κάθε ενήλικα.

Spa Wellness & Fitness

Αναζωογονήστε και φροντίστε τον εαυτό σας στο spa του ξενοδοχείου.

Περισσότερα
 • Annabelle Beach Resort

 • Ανισσαράς, Λιμάνι Χερσονήσου, 70014, Κρήτη, Ελλάδα
 • Τηλ: +30 28970 23561
 • Φαξ: +30 28970 21322
 • whats up WhatsApp Annabelle: +30 6940478076
 • E-mail: info@annabellebeachresort.gr
 • MH.T.E 1039K015A0046500

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Facebook
 • 2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
  8.1 Rated by Guests
 • Thomas Cook Certificate 2015
 • Schauinsland top hotel 2014
 • Holiday Check 2016